Blommor till bröllop

Ditt bröllop är en av de viktigaste dagarna i ditt liv och vi vill göra den ännu mer speciell med vackra och fräscha blommor. Oavsett om du vill ha en klassisk, romantisk, modern eller unik stil har vi blommor som passar din smak och budget.

Brudbukett

Ditt drömbröllop börjar med en brudbukett som uppfyller dina önskemål och lämnar ett minne för livet – vi hjälper dig med din brudbukett!

Våra skickliga florister är mästare på att skapa brudbuketter som utstrålar elegans och stil, vår målsättning är att skapa ett konstverk som kompletterar din unika personlighet och bröllopets tema.

Vi förstår att varje brud är unik och därför strävar vi efter att skapa brudbuketter som berättar er kärlekshistoria. Med en personlig konsultation kommer vi att förstå dina önskemål och skapa en bukett som är helt din.

Oavsett om du drömmer om en klassisk bukett eller en modern och trendig skapelse, är vi redo att förverkliga dina visioner. Vår kollektion av brudbuketter omfattar en mångfald av stilar, färger och former för att passa varje bruds unika smak.

Besök vår butik idag och låt oss vara med dig på resan till ditt drömbröllop. Hos oss får du inte bara en brudbukett – du får ett konstverk som kommer att lysa upp din stora dag!

Buketter

Förutom brudbuketten så gör vi även matchande eller kontrasterande tärnbukett, näbbukett, hårblommor, hårkrans och hårblommor, coursage/knapphålsblommor. Du kan välja mellan enkla eller utsmyckade buketter, som kan vara runda, kaskadformade, handbundna eller i korgar.

Bordsdekorationer

Vi arrangerar vackra och stämningsfulla bordsdekorationer som skapar en perfekt atmosfär för din bröllopsfest. Du kan välja mellan olika stilar, som rustik, vintage, chic eller minimalistisk, och olika typer av blommor, som tulpaner, ranunkler, hortensior, liljekonvaljer och mycket mer.

Lokaldekorationer

Vi dekorerar kyrkan/vigselplatsen och festlokalen med fantastiska och kreativa blomsterarrangemang som gör din dag oförglömlig. Du kan välja mellan olika teman, som ex. trädgård, strand, skog eller sagoland, och olika typer av blommor, som solrosor, dahlior, eukalyptus, lavendel och mycket mer.

Boka konsultation

Ska du gifta dig? Välkommen att kontakta oss för att prata blommor

Följ oss gärna på Instagram